lauantai 29. heinäkuuta 2017

Uudet kujeet

Se on moro vaan!

Pitkään en oo tänne mitään kirjotellut. Viimeisimmät päivitykset tais olla 2015 vuodelta. Ja nekään ei näy muutakun mulle. Tarkotuksena oli alunperin kirjotella vaan itelleni näitä, mutta miksei sitä nyt tässä samalla voisi muillekin jakaa. Joten alotetaan ihan perus kysymyksellä:

Kuka sä oot? Ja miks sun kirjotuksista pitäs kiinnostua?

- Hyvä kysymys. Meikäläinen on siis tosiaan 24- vuotias (kirjotushetkellä) nuorisotyönohjaaja Pohjanmaalta. Frisbeetä oon nakellu vuodesta 2010 asti. Ensin leikkimielellä kavereiden kanssa tahtia 5 kierrosta paikallista puistorataa / vuosi. Sitten siitä vähitellen enemmän. Käytännössä loppuvuoden 2016 ja alkukesän 2017 pidin ns. "luovaa taukoa" lajista, enkä kyseisellä ajalla edes koskenut kiekkoihin. Nyt keskikesällä laji on taas alkanut innostamaan enemmän ja enemmän. Jaa, että miksikö pitäisi kiinnostua? No en mä tiedä, ei kai kenenkään oo pakko mutta toivottavasti nyt joku sais edes jotain irti.

Mitä kiekkoja heität? 

- Bägi koostuu lähinnä Innovan ja Discmanian kiekoista. Oon sieltä löytäny itelleni kaikista toimivimmat välineet lajiin. On joskus tullut kokeiltua pelkästään trilogy-bägiä ja prodigy-bägiä, mutta aina sitä on vaan palattu takaisin Innovan tehtaan tuotteisiin. Ne on ne mitkä mulla toimii parhaiten. Ainiin, tuolta ylhäältä pitäis löytyä "In the bag" -välilehti, käy tsekkaas sieltä tarkemmin.

Ootko Pro?

- En.

Tavoitteet tälle vuodelle ja ens vuodelle?

- Tämän vuoden tavoite on saada peli-iloa palauteltua, ja oppia taas nauttimaan pelistä. Tämän lisäksi saada pelistä entistä varmempaa. Suurempiin kisoihin en tule osallistumaan tämän vuoden puolella. Ens vuonna ehkä sit jo taas kisan tynkää, ja niissä edes jotenki pärjäämistä.


Kuinka usein päivittelet blogia?

-En tiiä.. Voi olla ettei tuu enää päivitystä tän jälkeen, mutta voi olla että tulee useampiakin. Tarkoituksena jakaa ajatuksia frisbeegolfiin liittyvistä asioista. Oli se sitten omasta pelistä, tai muuten siitä mitä tapahtuu lajissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti